Η Εταιρεία μας.

Η Κ.Βασιλειάδης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1998. Η έδρα της βρίσκεται στο 16ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Σερρών στη Λητή, και στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους έκτασης 4.000τμ. περίπου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή χαρτοσχολικών ειδών, ειδών μιας χρήσης (πλαστικά ποτήρια - πιάτα - σκεύη αλουμινίου κλπ.) και σημαιών. Από το 2018 ξεκίνησε την παραγωγή χαρτοκυλίνδρων κι από τον Οκτώβριο του 2020 την παραγωγή μασκών μιας χρήσης.

Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Παραγωγή Μάσκας μιας χρήσης 17,5cm χ 9,5cm

Οι μάσκες προστασίας παράγονται στην εταιρεία μας από δύο υπεραυτόματες μηχανές δυναμικότητας 100 τεμ. ανά λεπτό.
Οι μάσκες προστασίας ιατρικού τύπου είναι 3 φύλλων με φίλτρο melt blown κατακράτησης βακτηριδίων ≥98%.
Οι μάσκες προστασίας προσώπου παράγονται από πιστοποιημένα υλικά τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση από τον άνθρωπο.
Οι μάσκες είναι υποαλλεργικές, δεν περιέχουν LATEX, δεν δυσκολεύουν την αναπνοή, έχουν ρυθμιζόμενο έλασμα στην μύτη και άνετα λάστιχα πολύ καλά κολλημένα.

Παραγωγή Χαρτοκυλίνδρων

Η παραγωγή χαρτοκυλίνδρων γίνεται από 2 μηχανές, η μία με διάμετρο από 25mm έως 102mm και πάχος από 2mm έως 18mm και η άλλη μηχανή με διάμετρο από 50mm έως 407mm και πάχος από 2mm έως 22mm. Υπάρχει δυνατότητα επανακοπής χαρτοκυλίνδρων με υπεραυτόματη μηχανή, διαμέτρου από 76mm έως 200mm σε μήκος από 10mm. Η μηχανή εκτύπωσής μας είναι 3 χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες εκτύπωσης για το εσωτερικό των χαρτοκυλίνδρων.

Είδη Μιας Χρήσης

Στην κατηγορία Είδη μιας χρήσης θα βρείτε προϊόντα μιας χρήσης, προϊόντα συσκευασίας, οικιακού εξοπλισμού κ.α.

Σημαίες

Ελληνικές σημαίες πολυεστερικές 2 διαστάσεων με κοντάρια λευκά & κοντάρια λευκά-μπλε ριγέ. Σημαιάκι χειρός πολυεστερικό με πλαστικό κοντάρι 40cm.